Hos InHouse er det vigtigt, at alle vore kunder oplever en topprofessionel servicering og en optimal samarbejds-oplevelse.

Vi har indgående kendskab til alle vore kunder, deres forretningsområder og deres aktuelle situation på webfronten. Man bliver derfor aldrig 'blot et kundenummer' hos InHouse.

Filosofien er, at den bedste ambassadør er en glad kunde
- og dem har vi mange af.  

Testimonials - vi samlet på tilfredse kunder!

Uldum Huse A/S

"Ærlighed, professionalisme, ekspertise, hurtig opfølgning og god sparring er noget man skal sætte stor pris på. Det gør vi, og derfor er InHouse IT de eneste rigtige til at udføre disse opgaver for os i fremtiden."

Annika Nørrebo Blokager, Marketing

Graasten Salater A/S

"InHouse IT har i flere tilfælde tænkt videre på idéer vi er kommet med, hvilket har betydet, at vi er kommet frem til endnu bedre løsninger, end vi troede muligt."

Graasten Salater A/S, Marketing

Løvbjerg Supermarked A/S

"InHouse er for os en troværdig samarbejdspartner, som sparer os for mange bekymringer vedrørende hjemmesiden."

Johnny Rosenlund, IT- og Logistikchef

Garant Byg A/S

"InHouse yder, som sædvanligt, et top professionelt arbejde, hvor alt fungere fuldstændigt planmæssigt og til vores fulde tilfredshed."

Ole Øbro, Direktør

OB Care ApS / Trappetjeneren ApS

"Igennem alle årene siden 2000 har vi oplevet den samme imødekommenhed, engagement og iderighed samt måske den vigtigste ting af alle - hele tiden følt os som 'den vigtigste kunde' lige her og nu."

Ole Baag, direktør

kammakarlo Copenhagen

"Gennem hele processen har InHouse IT været en yderst aktiv og meget dygtig sparringspartner, som helt fra begyndelsen har formået at forstå vores behov og ønsker og omsætte disse til færdige resultater."

Christina Hansson, Salg- og Marketingdirektør

InWall A/S

"Der har under hele forløbet været en god dialog, hvor InHouse IT, via deres knowhow og ekspertise, har tilføjet projektet en væsentlig værdi, der konkret har betydet en øget indtjening og besparelse for os."

Jan Salonin

Frederik Christiansen A/S

"Evnen til at opfatte og forstå opgavens art og specifikke ønsker, klarer InHouse IT perfekt, og de har også ressourcerne til hurtigt at tage aktion på opgaven."

Jan Olsen, Marketingkoordinator

HRM Consult ApS

"Resultatet af søgeoptimeringen lever til fulde op til vores forventninger. Dejligt med et frugtbart og konstruktivt samarbejde, der resulterede i en god eksponering af HRM Consults hjemmeside."

Lis Ellemann, PR- og Marketingskoordinator

Kim Winther Reklamegaver A/S

"Vores nye hjemmeside er nu online - og mange af vores kunder har allerede responderet meget positivt. Men endnu bedre er, at den hurtigt og nemt kan opdateres af vores egne medarbejdere - uden kontakt til eksperter."

Bibbi Winther, Kim Winther Reklamegaver A/S

Lund-Kørup VVS ApS

"InHouse IT yder en super service, ved altid at løse de opgaver, vi har stillet dem, grundigt og lynhurtigt. Det er typisk for InHouse IT, at der ikke bliver efterladt nogle 'løse ender' i en opgave."

Karin B. Andersen

MiBro Consulting

"InHouse IT var utrolige dygtige til at forestå mine konkrete behov - dette sammenholdt med den indlevelsesevne InHouse IT har, gør at projektet og serviceniveauet er og har været helt i top."

Mikkel Brohus, direktør

Institutionen Mørkgård

"På Baggrund af vores oplevelser kan vi stærkt anbefale InHouse IT."

Verner Kjærsgård, forstander

Tranekær Consult

"I samarbejdet med InHouse IT oplevede vi fra starten en god og effektiv indlevelse og forståelse for vore behov og vort ønskede udbytte."

Bente Tranekær, direktør

InHouse IT® ApS·Damhaven 3·7100 Vejle·Tlf. 76 42 02 61·www.inh.dk
Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS!
Copyright 2014·InHouse IT® ApS