InHouse IT har siden 2000 designet og produceret web-løsninger til mange forskellige typer virksomheder - både de helt små og de rigtig store.  

InHouse er bureauets konstruktive sparringspartner, når der skal udvikles eller videreudvikles på webprojekter - vi stiler efter det optimale resultat for både jer og jeres slutkunder.  

Læs mere om webbureauet InHouse IT ApS - den konstruktive sparringspartner du kan stole på.

Hvem står bag?

InHouse er specialiseret i bureau-samarbejde baseret på en solid forretningsforståelse.

Vi fokuserer på de resultatorienterede værdier, så jeres kunder kan få mest muligt ud af deres web-investeringer.

Med dette udgangspunkt tilbyder vi professionelle løsninger til fordelagtige priser - med al kommunikation samlet 'under et tag'.

Glade kunder - vores succeskriterie

God og effektiv kommunikation, samt en naturlig interesse for vores kunder, er nogle af de absolut vigtigste faktorer for det succesfulde samarbejde.

Men, men - hvorfor blot tage vores ord for det? Klik her og læs hvad vores kunder kan fortælle om de positive resultater, vi i fællesskab har skabt.

Samarbejdspartnere

Kunsten at blive dygtig inden for sit felt er efter vores opfattelse at koncentrere sig om sit primære forretningsområde
- og undgå at 'sætte sig mellem for mange stole'.

Netop derfor har InHouse allieret sig med en række dygtige samarbejds-partnere i et stærkt netværk, hvor vi supplerer hinandens kompetencer og udnytter synergieffekten.

Vores samarbejdspartnere beskæftiger sig bl.a. med webdesign og layout, webhosting, tekstforfatning og oversættelsesopgaver.

Teknologi

Set fra den tekniske synsvinkel spænder InHouse over en vifte af de mest fremtrædende teknologier inden for internetudvikling:

  • ASP.NET
  • ASP Classic
  • SQL Server and Microsoft Access
  • VB, VBScript, C#
  • JavaScript
  • HTML, DHTML, XHTML
  • CSS
  • XML, XSLT

InHouse følger aktivt med i udviklingen, og fokuserer på de teknologier, som giver de bedste og mest fleksible muligheder for vore kunder.

Vi lever op til standarderne

Alle produktioner gøres SEO-venlige og baseres på semantisk korrekt HTML indenfor projektets rammer.

Endvidere gennemtestes alle websites på nyere versioner af Internet Explorer, Firefox, Safari, Opera, Chrome samt på mobile platforme.

Vi samler på tilfredse kunder...

Løvbjerg Supermarked A/S

"Vi har brugt InHouse igennem flere år og valgte i sin tid InHouse som leverandør, fordi projekterne blev holdt nede på jorden og med kunden i fokus."

Graasten Salater A/S

"InHouse IT, har i flere tilfælde tænkt videre på idéer vi er kommet med, hvilket har betydet, at vi er kommet frem til endnu bedre løsninger end vi troede muligt."

Trappetjeneren ApS

"Igennem alle årene siden 2000 har vi oplevet den samme imødekommenhed, engagement og iderighed samt måske den vigtigste ting af alle - hele tiden følt os som 'den vigtigste kunde' lige her og nu."

InHouse IT® ApS·Damhaven 3·7100 Vejle·Tlf. 76 42 02 61·www.inh.dk
Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS!
Copyright 2014·InHouse IT® ApS